Thuisbezorgd.nl


 
 

www.thuisbezorgd.nl

Pizza bestellen, Chinees, shoarma & meer. Geen servicekosten.

 

www.thuisbezorgd.nl

Contant bij bezorgen of online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard

 

www.thuisbezorgd.nl

Prijsgarantie op alle gerechten!

 

www.thuisbezorgd.nl

Eten bestellen en volgen met Food Tracker ®

 

www.thuisbezorgd.nl

Bestellen bij 5000+ bezorgrestaurants met echte beoordelingen!

 
 
 
 
 

www.thuisbezorgd.nl

Altijd jouw favoriete gerecht!
Heb je trek of zin in een overheerlijke maaltijd bestel dan op Thuisbezorgd.nl. Binnen 45 – 60 minuten ben je voorzien van het perfecte maal. Ook wanneer je nog niet precies weet waar jouw voorkeur naar uit gaat, ben je bij Thuisbezorgd.nl aan het goede adres. Niet alleen zijn er meer dan 5000 bezorgrestaurants aangesloten, eveneens kan je op Thuisbezorgd.nl kiezen uit een zeer breed aanbod van maaltijden. Van pizza tot ontbijt, alles wordt geleverd met snelle en goede  service, eenvoudige betaling en aangename prijsgarantie, zodat u nooit teveel betaald voor uw bestelling!

Vernieuwend
Naast de razendsnelle service en het ongekende grootte afzetgebied staat Thuisbezorgd.nl voor kwaliteit. Niet voor niets bestellen tal van vaste klanten al 10 jaar lang hun eten via thuisbezorgd.nl! De vernieuwende en gebruiksvriendelijke website is hier onderdeel van. Om te meten tussen goed en uitstekende restaurants gebruikt thuisbezorgd.nl sterren. Hierdoor zie je precies hoe voorgangers de restaurants beoordeelden. Ook is er daarnaast de mogelijkheid je bestelling te volgen tot aan de deur met de unieke Food Tracker! Verder is er de uitstekende klantenservice, die van 10:00 tot 23:00 direct voor je klaar staat. Deze formule  zorgt voor een super geheel en aannemelijk succes!

www.thuisbezorgd.nl

Besloten Vennootschap
Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com BV en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. In 2000 is Thuisbezorgd.nl opgericht en met de komst van breedbandinternet uitgegroeid tot een multinational. Van een kleine vonk komt vaak een groot vuur luidt het gezegde. Goed te plaatsen bij dit bedrijf die zich sinds 2007 flink aan het uitbreiden is in Europa. Resulterend in een verwerkingstaak van meer dan 1.000.000 bestellingen per maand in samenwerking met onder andere Coca-Cola, Heineken, Domino’s Pizza, New York Pizza, Spare Rib Express en Ben & Jerry’s.

Nog niet overtuigd? Ervaar het dan zelf!

Thuisbezorgd.nl