Examentraining Wiskunde A VWO

ONTVANG 10% KORTING VOOR EXAMENTRAINING WISKUNDE A MET DE KORTINGSCODE: vwohulp-10

Onze examentraining wiskunde A VWO begeleidt jou in twee dagen naar een succesvol school- en eindexamen. Je krijgt per onderwerp de examenstof makkelijk en overzichtelijk aangeleerd, en traint op het maken van examenopgaven met stappenplannen. Of je nu gaat voor een 6 of een 9, wij helpen jou vol vertrouwen naar je examen te gaan!

Dagprogramma wiskunde A VWO

Je krijgt twee dagen training van 9:00-18:00. Een trainingsdag bestaat uit vier blokken van 2 uur. In elk blok wordt een onderwerp behandeld. De eerste 30-40 minuten geeft de hoofddocent een kernachtige uitleg van het onderwerp. Daarna oefen je met opgaven onder begeleiding van de hoofd- en assistent-docenten.

 Dag 1 Examentraining Wiskunde A
9:00
Vaardigheden
rekenregels, verhoudingen, rekenen met percentages, snelheden, werken met functies
11:00
Functies en grafieken
lineaire verbanden, exponentiele verbanden, halverings- en verdubbelingstijd, logaritmische verbanden, logaritmisch papier
13:00
Lunchpauze
14:00
Veranderingen en differentiëren
afgeleides berekenen, productregel, quotientregel, kettingregel, stijgen of dalen, veranderingen verklaren, optimaliseren
16:00
Tellen & kansen
combinaties, permutaties, herhaaldelijk kiezen uit mogelijkheden, kansen en percentages, verwachtingswaarde
18:00
Einde dag 1

Dag 2 Examentraining Wiskunde A

9:00
Binomiale en normale verdeling
binompdf/cdf, kansen omschrijven, vuistregels, wortel-n wet, somregel, continuiteitscorrectie
11:00
Statistiek & toetsen hypotheses
centrum & spreindingsmaten, normaalwaarschijnlijkheidspapier, opstellen hypotheses, overschrijdingskans & significantieniveau,toets op gemiddelde, binomiale toets, tekentoets
13:00
Lunchpauze
14:00
Herhaling en heel examen oefenen
Herhaling alle onderwerpen en maken en bespreken heel examen
18:00
Einde dag 2

Jouw Examentraining Wiskunde A docententeam

Bekijk nu een van de docenten in actie!

Jouw examentraining wiskunde A team bestaat uit een mix van jonge docenten en masterstudenten met passie voor onderwijs. Of het nu over tellen en kansen, veranderingen en differentiëren of hypothesetoetsen gaat, jouw docenten hebben als doel jou zelf de examenopgaven te leren oplossen. Het geven van zelfvertrouwen, bieden van overzicht over de examenstof, en het aanleren van examentips en stappenplannen staan bij hen centraal.

 

Docent Examentraining Wiskunde A Rianne

Examentraining Wiskunde A VWO ExamentrainingExactRianne is al vanaf het begin betrokken bij ExamentrainingExact en vakverantwoordelijke voor wiskunde A Examentraining. Rianne heeft een eindeloos geduld om wiskunde A leuk en makkelijk uit te leggen!
 

 

 Docent Examentraining Wiskunde A Vera

VerExamentraining Wiskunde A VWO ExamentrainingExacta is vol enthousiasme over haar vak en is naast examentrainer professioneel klimmer (boulderaar). Het is Vera's passie om de onderwerpen en examenvragen van wiskunde A met hulp van stappenplannen zo simpel mogelijk uit te leggen!
 
 

Bekijk meer docenten >>

Het lesmateriaal

Wij zetten uniek eigen lesmateriaal in dat met stappenplannen & tips en trics examenvragen leert aanpakken. Ons lesmateriaal wordt ieder jaar weer verbeterd door analyse van de examenvragen en aangepast aan de laatste exameneisen. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden.

Examentraining Wiskunde A VWO ExamentrainingExact

Uniek eigen lesboek (Voorbeeldbundel)

  • Samenvatting theorie per onderwerp
  • Opgaven opgebouwd in moeilijkheidsgraad
  • Met stappenplannen, tips en tricks

Het Examentraining Wiskunde A lesmateriaal is los van de examentraining te verkrijgen voor € 22,50 per stuk exclusief verzendkosten. Voor het bestellen van de bundels kun je mailen naar bundelverkoop@examentrainingexact.nl

ONTVANG 10% KORTING VOOR EXAMENTRAINING WISKUNDE A MET DE KORTINGSCODE: vwohulp-10