Examentraining Scheikunde VWO

ONTVANG 10% KORTING VOOR EXAMENTRAINING SCHEIKUNDE MET DE KORTINGSCODE: vwohulp-10

Onze examentraining scheikunde VWO begeleidt jou in twee dagen naar een succesvol school- en eindexamen. Je krijgt per onderwerp de examenstof makkelijk en overzichtelijk aangeleerd, en traint op het maken van examenopgaven met stappenplannen. Of je nu gaat voor een 6 of een 9, wij helpen jou vol vertrouwen naar je examen te gaan!

Dagprogramma scheikunde VWO

Je krijgt twee dagen training van 9:00-18:00. Een trainingsdag bestaat uit vier blokken van 2 uur. In elk blok wordt een onderwerp behandeld. De eerste 30-40 minuten geeft de hoofddocent een kernachtige uitleg van het onderwerp. Daarna oefen je met opgaven onder begeleiding van de hoofd- en assistent-docenten.

 Dag 1 Scheikunde Examentraining
09:00
Stoffen
atomen, moleculen, zuivere stoffen, mengsels
11:00
Reacties
rekenen aan stoffen, rekenen aan reacties, reactiesnelheid en energie, evenwichten
13:00
Lunchpauze
14:00
Koolstofchemie
koolwaterstoffen, overige koolstofverbindingen, aromatische verbinding, isomeren, reacties, polymeren
16:00
Zuren & basen
begrippen en reacties, rekenen en pH, zuurconstante en buffers, speciale formule
18:00
Einde dag 1

Dag 2 Scheikunde Examentraining

9:00
Redox & blokschema's
oxidatoren en reductoren, halfreacties en totaalreacties, zelf reacties opstellen, Batch- Continu processen
11:00
Biochemie & analyse
DNA, RNA, eiwitten, koolhydraten, vetten, vertering en kringlopen, chromatografie, IR-spectrometrie, absorptiespectrometrie, massa spectrometrie
13:00
Lunchpauze
14:00
Herhaling en heel examen oefenen
herhaling alle onderwerpen en oefenen en bespreken heel examen
18:00
Einde dag 2

 

Jouw scheikunde examentraining docententeam

Bekijk hier een van onze docenten in actie!

Jouw scheikunde examentraining team bestaat uit een mix van jonge docenten en masterstudenten met passie voor onderwijs. Of het nu over redox, biochemie of koolstofchemie gaat, jouw docenten hebben als doel jou zelf de examenopgaven te leren oplossen. Het geven van zelfvertrouwen, bieden van overzicht over de examenstof, en het aanleren van examentips en stappenplannen staan bij hen centraal.

 
Docent Scheikunde Thijmen
Examentraining Scheikunde ExamentrainingExactThijmen heeft als jonge examentrainer scheikunde toch inmiddels al honderden leerlingen hun eindexamen scheikunde doorgeloodst. Ook dit jaar staat hij voor de scheikundekandidaten klaar!
 
 
 
 
Docent Scheikunde Mirjam
Examentraining Scheikunde ExamentrainingExactMirjam is een enthousiaste vakdocente scheikunde examentraining met jarenlange ervaring, ook als docententrainster binnen de lerarenopleiding. Naast haar beroep als vakgroepleidster werkt zij intensief mee aan het lesmateriaal en ze kent alle ins- en outs van het scheikunde examen!
 
 

Bekijk meer docenten >>

Het lesmateriaal

Wij zetten uniek eigen lesmateriaal in dat met stappenplannen & tips en trics examenvragen leert aanpakken. Het lesmateriaal wordt ieder jaar weer verbeterd door analyse van de examenvragen en aangepast aan de laatste exameneisen. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden.

Examentraining Scheikunde ExamentrainingExact
Uniek eigen lesboek (Voorbeeldbundel)
  • Samenvatting theorie per onderwerp
  • Opgaven opgebouwd in moeilijkheidsgraad
  • Met stappenplannen, tips en tricks

 

 

 

Het lesmateriaal voor examentraining scheikunde is los van de examentraining te verkrijgen voor € 22,50 per stuk exclusief verzendkosten. Voor het bestellen van de bundels kun je mailen naar bundelverkoop@examentrainingexact.nl

ONTVANG 10% KORTING VOOR EXAMENTRAINING SCHEIKUNDE MET DE KORTINGSCODE: vwohulp-10