Dance Festival Agenda 2015 Op VWO Hulp

Dance Festival Agenda 2015 bevat het meest complete overzicht van techno, trance, house, electro, hardstyle, hardcore en overige dance festivals in 2015! Naast dat de festival agenda een handig overzicht vormt voor alle dikke dance festivals die er zijn in 2015, kan je ook direct kaartjes bestellen en wordt de pagina up-to-date gehouden zodat je precies kan zien van welke festival je nog een kaartje kan kopen en welke volledig zijn uitverkocht. De festival agenda op VWO Hulp is niet alleen voor VWO scholieren. Dus ook wanneer jeVMBO, HAVO doet of niet op de middelbare school zit is dit jou ideale feest agenda!

 

Festival overzicht 2015
De party agenda voor (middel) grote indoor en outdoor Deephouse, techno, trance enhardstyle festivals en feesten. (klik op een van de genres om alleen de festivals van dat genre te zien in het overzicht onderaan deze pagina)

LAATSTE NIEUWS:

-De organisatie van Amsterdam Music Festival is gelukkig terug gekomen van hun idiote besluit om alleen weekend kaarten te verkopen. Vanaf nu zijn er ook losse kaarten te koop.
-NIEUW: We hebben een eigen fotograaf die reportages maakt op Festivals. Klik hier voor alle foto's van Holi Fusion Festival, Wish en Free Festival!
-Welcome to the Future is uitverkocht. Kijk op eTicketbeurs.nl voor tweedehands tickets!

 

Dance Festival Agenda 2015

Dance Festival Agenda 2015

 

Dance Festival Agenda 2015 Dance Festival Agenda 2015 Dance Festival Agenda 2015 Dance Festival Agenda 2015 Dance Festival Agenda 2015 Dance Festival Agenda 2015