Bijles Voor Iedereen! Geef Je Nu Op!

Bijles Vragers

Zit je op de middelbare school en heb je bijles nodig, meld je dan nu aan onderaan deze pagina!

Bijles van VWO Hulp extra voordelig:
- laagste tarieven van Nederland
- bijles thuis of op locatie
- niet alleen kennis van het vak maar ook van plannen en structuur geven

Nu voor maar €12,- per uur

+ Pakketten Korting!
Pakketten Uren per maand:Prijs per uur:
Pakket AMinimaal 8 uur9 euro
Pakket BMinimaal 12 uur 8 euro

Door onze bijles te volgen zal je hogere punten halen. Wij zullen samen met jou, individueel de stof door nemen waardoor eventuele onduidelijke en lastige punten extra kunnen worden toegelicht. Vaak lopen leerlingen vast in de stof, met als gevolg slechte resultaten. Dit begint meestal klein maar bouwt zich langzaam op tot grotere problemen met onvoldoendes tot gevolg. Wij proberen het probleem te vinden en dan alles weer zo snel mogelijk recht te zetten.

Vervelend is dat je het meestal niet door hebt dat het minder gaat, het begint immers altijd met iets heel kleins. Hierdoor wordt het probleem vaak te laat geconstateerd. Dus! Wanneer je bij jezelf merkt dat iets niet lekker loopt, geef dit dan meteen aan, zodat wij je op tijd kunnen helpen!

Bijles Aanbieders:

Bijles Geven

Heb je veel kennis en ben je in staat deze te delen? Geef dan nu bijles! Wanneer jij een goede opleiding hebt (gehad) en geschikt denkt te zijn om een scholier te begeleiden, is dit je kans! Het werkt heel simpel. Je vult het formulier "bijles geven" in. (Wanneer dit niet volledig genoeg is kan het zijn dat je nog wordt benaderd via de mail of dat er een gesprekje plaatsvindt.)Geef bijles! Verdien zelf een extra bedrag en help daarnaast een (mede)student. Lijkt het je iets? Geef je dan nu!

bijles

Geef een reactie